maanantai 14. joulukuuta 2009

Masentava uutuus: Aino-jäätelöt

Valio (tai siis monikansallinen Nestle, jolle Valiojäätelöbrändi myytiin) toi isolla rytinällä jokin aika sitten markkinoille Aino-jätskit. Ensireaktio: oho, jospas vihdoin saataisiin (lähes) suomalainen gourmetjäätelö kauppoihin. Toisin kävi. Pettymys oli karvas, kun testasimme muutamaa makua. Sokeria, sokeria ja taas sokeria kilokaupalla. Maitosuklaa maistui maitojauheelle ja sille sokerille. Mustikkapiirakasta oli unohtunut niin piirakka kuin suurelta osin se mustikkakin. Kenelle näitä sokerimössöjä oikein tehdään?

5 kommenttia:

 1. En tiedä, minustakin aivan kamalia jäätelöitä. Sisko oli ostanut ja luulin, että nyt saa jotain tosi herkkua. Kamalan sokerisia, plääh!

  VastaaPoista
 2. Ja kattia kanssa, sokereita en ole mitannut, mutta hyvää on !!
  Etenkin suosikkini lakritsa ! Ja kermainen kinuski.Mnjam Ja eikun Ainolle..

  VastaaPoista
 3. Möks möks, parhainta tuo aino on verrattuna joihinkin muihin suklaajäätelöihin

  VastaaPoista
 4. komppaan aloittajaa. Olen hämmästellyt ihan samaa ylisokerointia näissä Ainoissa, ajatus hyvä, mutta toteutus mättää ja pahasti. Olisi edes OSA siitä sekoituksesta maltillisemmin makeutettua, niin jotenkin tuon käsittäisi.
  Samoin nää jäätelöpatukat..tulee ihan tippa linssiin, kun muistelen edesmennyttä mainiota Classic- jäätelöpuikkoa. Nykyään kaikki on ylimakeaa, ylikuorrutettua "epä"jäätelöä. Omituinen ilmiö!

  VastaaPoista
 5. Höpöhöpö! Aino on ihanaa, etenkin se jo aiemmin mainittu lakritsa. Pehmeää ja samettista, niin makeaahan sen olla pitääkin kun jäätelöstä on kyse.

  VastaaPoista