maanantai 14. joulukuuta 2009

Häätarjoilut1.8.2009 oli tärkeä päivä: omat häät. Suunnittelu (ja morsiuspuvun etsintä) käynnistyivät jo vuotta aiemmin. Tarjoilupuolesta vastasi Kaarinassa sijaitsevan Ala-Lemun kartanon oma catering, josta on vain hyvää sanottavaa. Ruoka oli laadukasta, modernia, taidolla tehtyä, täydellisesti tarjoiltua sopivan lämpöisenä. Jälkiruokaosastolla apuna oli allekirjoittaneen jauhopeukaloinen äiti joka taikoi ilmoille valtaisen kasan italialaisia macaronleivoksia eri väreissä ja täytteissä. Ohjeen laitan tänne blogiinkin, on oman postauksensa arvoinen. Halusimme jotakin perinteistä, ja vähän modernimpaa joukkoon.Yleensä en perinneruuista (voileipäkakku, apua...) perusta, mutta häät toivat esille sisäisen traditionalistini.


Häämenu


Lämminsavulohi
Sillikaviaari
Tilliperunat
Brie ja kartanon oma omenahillo
Caesarsalaatti
Tomaatti-mozzarellasalaatti
Vihreä papusalaatti
Possufile pippurikastikkeella
Lämpimät vihannekset
Kermaperunat
Mallasvuokaleipä
Unikkosämpylät


Hääkakku: Sacherkakku
Macaronleivokset
Pinkit sydänvaahtokarkit


Alkumaljana oli cavaa, ruuan kanssa viiniä, mehua, vettä ja kotikaljaa. Kakun kanssa kahvit, lisäksi kartanon baari oli auki omakustanteisesti.

Ps. Jos joku haluaa fantastisen satumaiset hääkukat, eikä ole aivan opiskelijabudjetilla liikkeellä, suosittelen etsiytymistä suoraan Piia Jaalan puheille. Hän on varsinainen ajatustenlukija.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti