perjantai 29. tammikuuta 2010

Vanilja-tuorejuustokuorrute



Hivenen turhankin tummasuklaiseksi maultaan muuttuneen kakun maun säätämiseksi piti keksiä hyvä kuorrute, ja improvisoimalla syntyi tämä sekä kakuille että esim. cupcakeilla sopiva kuorrute. Käynee myös pursotukseen jos käyttää esim. Flora vispiä ja säätää tomusokerin ja tuorejuuston määrän pursotukseen sopivan suureksi. Kuvissa kuorrute on vain levitetty kakulle ja viimeistelty kakkuraapalla ja tähtiströsselillä.

Vanilja-tuorejuustokuorrute

2 dl vispi/kuohukermaa
1 prk maustamatonta/vanilja/sitruuna/appelsiinituorejuustoa
0,75dl tomusokeria
1/2 tl keltaista elintarvikeväriä
1 tl vanilja-aromia


1. vaahdota kerma
2. lisää tuorejuusto ja mausteet
3. levitä kakulle 


3 kommenttia:

  1. Kiitos! Hyvin toimi kuorrutteena muffinsien kanssa, tein sinistä ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä menee testiin vihreänä tänään :)

    VastaaPoista