perjantai 15. tammikuuta 2010

Latte saapui piristämään Turun kahvilakulttuuria!

Moni varsinais-suomalainen ruokablogi on viime aikoina kohissut Turun uutuuskahvilasta, lattesta. Pitihän se käydä testaamassa. Testihetkenä oli klo 21 perjantai-iltana. Piskuinen mutta tunnelmallinen kahvilatila oli lähes täynnä ja tiskin takana hääri vallan mainio englantia puhuva heppu, jonka toteuttama kahvilapalvelu osoittautui ystävälliseksi, huomaavaiseksi ja iloiseksi. Kyseessä ei ole ketjupaikka, vaan persoonallinen pieni paikka josta erikoiskahvien, herkkukaakaoiden ja valtaisan teevalikoiman lisäksi saa alkuperämaa- ja plantaasikahveja Intiasta Etelä-Amerikkaan.

Pikkusuolaisena löytyy mm. croissanteja, panineja (ei niitä bulkkipanineja jota joka toinen kahvila myy vaan oikeasti itse tehtyjä), toasteja (mm. pähkinä-vuohenjuusto-hunaja-viikunahilloihanuus jota kaveri maistoi ja kehui) ja muuta vastaavaa. Hinnat erittäin kohtuulliset, kun vertaa esim. monen ketjukahvilan kaakaohintoinen. Join intialaista alkuperämaakahvia (fantastisen aromikasta, pavut jauhettiin juuri ennen keittämistä) ja söin pekoni-juusto-tomaattipaninin, missään ei moitteen sijaa. Myös makeita herkkuja löytyy, ne täytyy käydä lähiviikkoina testaamassa.

Toivottavasti paikka pysyy pystyssä - toivon että tällä blogipostauksella voin auttaa tarpeellisen asiakasmäärän keräämisessä jotta tällainen helmi vastaisuudessakin pitäisi ovensa avoinna; jopa aamuyhteen, kuten tällä hetkellä Latte auki on perjantaisin ja lauantaisin!

Latteen voit tutustua tarkemmin paitsi astumalla sisään, myös katsastamalla paikan Facebook-sivun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti