tiistai 16. helmikuuta 2010

Kylmäsavulohi-avocadosalaatti


Kylmäsavuloheen iskee suoranainen hinku ajoittain. Apetit-sarjan - kuten monen muunkin einessarjan - versiot ovat kehnoja, jotenkin säilykkeen makuisia, siksi suosin marketeista kylmätiskeiltä usein helpostikin saatavissa olevia paikallistuottajien savustuksia. Tämänkertainen tuli Piipanojalta, oikein hyvää oli.

Kylmäsavulohi-avocadosalaatti

70g kylmäsavulohta / syöjä
Auringonkukanversoja
Basilikanlehtiä
Kirsikkatomaatteja puolitettuina
Isoja varsineen säilöttyjä kapriksia puolitettuina, kannat poistettuna
Pinjansiemeniä
Avocadoviipaleita
Mung-pavun ituja
Romaine-salaattia
Vuonankaalia


Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
Veitsenkärjellinen dijonsinappia
1 tl omenaviinietikkaa
Mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti