tiistai 16. helmikuuta 2010
Kylmäsavulohi-avocadosalaatti
Kylmäsavuloheen iskee suoranainen hinku ajoittain. Apetit-sarjan - kuten monen muunkin einessarjan - versiot ovat kehnoja, jotenkin säilykkeen makuisia, siksi suosin marketeista kylmätiskeiltä usein helpostikin saatavissa olevia paikallistuottajien savustuksia. Tämänkertainen tuli Piipanojalta, oikein hyvää oli.
Kylmäsavulohi-avocadosalaatti
70g kylmäsavulohta / syöjä
Auringonkukanversoja
Basilikanlehtiä
Kirsikkatomaatteja puolitettuina
Isoja varsineen säilöttyjä kapriksia puolitettuina, kannat poistettuna
Pinjansiemeniä
Avocadoviipaleita
Mung-pavun ituja
Romaine-salaattia
Vuonankaalia
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
Veitsenkärjellinen dijonsinappia
1 tl omenaviinietikkaa
Mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti