torstai 14. lokakuuta 2010

Karpalomacaronit


Macaronien perusohje löytyy tästä ja aavistuksen luotettavampi kuumamarenkiversio tästä. Ennen mantelijauhe-sokeriseoksen lisäämistä lisäsin taikinaan 1 tl punaista elintarvikeväriä ja 1 rkl karpalorouhetta. Täytteenä karpalomarmeladia. Pohjien suhteen kävi klassisesti: tummuivat hieman reunoista ja halkesivat päältä. Jatkossa aion valokuvata jokaisen epäonnistuneen macaronpohjan, analysoida mikä meni vikaan ja luoda vielä joku päivä kerättyjen kokemusten pohjalla täydellisen macaroninteko-ohjeen..... *pahaenteistä naurua* Nämä on tehty ranskalaistyyppisellä perusohjeella viikkoa ennen kuin löysin edellisessä postauksessa selostetun kuumamarenkiversion ilot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti