Täyte on muunnos Berengere Abrahamin kirjan "Macarons" ohjeesta. Alimmaisessa kuvassa on samaa täytettä käytetty tyrnirouheella maustetuissa macaronpuolikkaissa (1 tl tyrnirouhetta lisätään taikinaan yhtäaikaa mahdollisen väriaineen kanssa).
Pistaasimacaronit
Vihreäksi värjättyjä macaronpuolikkaita
Täyte:
1 dl kermaa
50g hienoksi jauhettuja suolattomia pistaaseja
1 tl bourbonvaniljajauhetta
2 tl tomusokeria
2 keltuaista
20g pehmeää voita
1. Kuumenna kerma paistinpannulla, vispaa sekaan pistaasijauhe
2. Lisää 1 tl tomusokeria
3. Vispaa sekaisin 1 tl tomusokeria, vaniljajauhe ja keltuaiset ja lisää kermaseokseen, kuumenna kiehuvaksi koko ajan vispaten, anna sitten kiehua noin 2-3min vispaten
4. Jäähdytä ja lisää pehmeä voi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti