keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Cheddar-pekaanipähkinäkeksit


Tämä todella helppo pikkunaposteltavaohje on Philippa Vanstonen kirjasta "500 Cookies".  Kuvassa myös viipale aprikoosi-kauraleipää.

Cheddar-pekaanipähkinäkeksit

50g pehmeää voita 
115g cheddarjuustoa raastettuna
ripaus cayennepippuria tai chiliä
ripaus suolaa
100g vehnäjauhoja
noin 200g pekaanipähkinöitä


1. Lämmitä uuni 175 asteeseen
2. Yhdistä juusto ja voi, lisää mausteet ja vehnäjauho
3. Leivo noin 5cm halkaisijaltaan olevaksi tangoksi, kääri tuorekelmuun ja laita jääkaappiin noin 15min kovettumaan
4. Leikkaa tangosta noin 1/2 cm paksuisia viipaleita, koristele pekaanipähkinöillä ja asettele leivinpaperoidulle uunipellille
5. Paista 10-13min kunnes kullankeltaisenrapeita
6. Anna jäähtyä ja irrota pelliltä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti