sunnuntai 10. huhtikuuta 2011
Mustaherukkamacaronit
Piti keksiä käyttöä täytekakusta ylijääneelle mustaherukkahillolle, ja macaronit ovat oiva tapa käyttää pois pieni määrä hilloa, marmeladia tai muuta tahnamaista hyödykettä. Jos olet ensi kertaa macaroneja värkkäämässä tai aiemmat kokeilusi ovat päättyneet masentavasti, kannattaa tutustua ensin Safkaseireenin macaronmaailmaan. Aloittelijalle suosittelen kuumamarenkiversiota, se on hieman onnistumisvarmempi kuin liiasta sekoittamisesta lässähtämään herkkä ranskalainen macaron.
Mustaherukkamacaronit
Macaronpohjaohjeet:
- italialainen eli kuumamarenki
- ranskalainen
Väriaine:
Violettia pastaväriä
Täyte:
Mustaherukkamarmeladia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti