sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Mustaherukkamacaronit


Piti keksiä käyttöä täytekakusta ylijääneelle mustaherukkahillolle, ja macaronit ovat oiva tapa käyttää pois pieni määrä hilloa, marmeladia tai muuta tahnamaista hyödykettä. Jos olet ensi kertaa macaroneja värkkäämässä tai aiemmat kokeilusi ovat päättyneet masentavasti, kannattaa tutustua ensin Safkaseireenin macaronmaailmaan. Aloittelijalle suosittelen kuumamarenkiversiota, se on hieman onnistumisvarmempi kuin liiasta sekoittamisesta lässähtämään herkkä ranskalainen macaron.


Mustaherukkamacaronit


Macaronpohjaohjeet:
- italialainen eli kuumamarenki
- ranskalainen 


Väriaine:
Violettia pastaväriä 


Täyte:
Mustaherukkamarmeladia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti