tiistai 19. huhtikuuta 2011

Teriyakikanankoivet uunissa

Puoliso vietti kavereidensa kanssa miesten iltaa sillä aikaa kun kokoonnuimme naisten kesken opettelemaan huovutusta. Pitihän sitä miehille sitten keksiä jotakin mehevää syötävää. Kuva jäi ottamatta - sen verran tehokkaasti upposivat nälkäisiin suihin.

Teriyakikanankoivet uunissa

20 kanankoipea
3 valkosipulinkynttä raastettuna tai muulla tavoin hienonnettuna
0,7 dl soijakastiketta
0,4 dl valmista teriyakikastiketta
0,75 dl raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl cayennepippuria
1 tl tulista chilikastiketta
4 rkl kasviöljyä


1. Yhdistä marinadiaineet mielellään jo edeltävänä iltana, kuivaa kanankoivet ja sekoita keskenään koivet ja marinadi
2. Anna maustua jääkaapissa yön yli tai ainakin 2-3h
3. Kuumenna uuni 225 asteeseen
4. Levitä koivet leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille (älä kaada ylijäämämarinadia pois) ja paista 30min valellen välillä ylijäämämarinadilla etteivät koivet kuivu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti