Puoliso vietti kavereidensa kanssa miesten iltaa sillä aikaa kun kokoonnuimme naisten kesken opettelemaan huovutusta. Pitihän sitä miehille sitten keksiä jotakin mehevää syötävää. Kuva jäi ottamatta - sen verran tehokkaasti upposivat nälkäisiin suihin.
Teriyakikanankoivet uunissa
20 kanankoipea
3 valkosipulinkynttä raastettuna tai muulla tavoin hienonnettuna
0,7 dl soijakastiketta
0,4 dl valmista teriyakikastiketta
0,75 dl raastettua tuoretta inkivääriä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl cayennepippuria
1 tl tulista chilikastiketta
4 rkl kasviöljyä
1. Yhdistä marinadiaineet mielellään jo edeltävänä iltana, kuivaa kanankoivet ja sekoita keskenään koivet ja marinadi
2. Anna maustua jääkaapissa yön yli tai ainakin 2-3h
3. Kuumenna uuni 225 asteeseen
4. Levitä koivet leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille (älä kaada ylijäämämarinadia pois) ja paista 30min valellen välillä ylijäämämarinadilla etteivät koivet kuivu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti