lauantai 9. huhtikuuta 2011
Sitruunakana ja lämmin rosmariinitomaattisalaatti
Mehevä, sitruunainen uunibroilerruoka joka sopii erityisen hyvin tarjottavaksi salaatin kanssa. Tässä salaattipetinä on lämmin rosmariinitomaattisalaatti. Pitkää broilerfileiden paistoaikaa ei kannata säikähtää, marinadin neste pitää fileet mehukkaina. Seurata toki paistoa kannattaa etteivät kuivahda kun uunien tehoissa tuppaa hieman eroja olemaan.
Sitruunakana
5 ohutta broilerifileleikettä
1/2 dl valkoviiniä
5 rkl kasviöljyä
1/2 tl valkopippuria
2 sitruunan raastettu kuori
rouhittua merisuolaa
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Öljyä uunivuoan pohja
3. Sekoita yhteen pippuri, öljy, valkoviini ja sitruuna ja sivele broilerfileiden molemmat puolet seoksella
4. Asettele fileet uunivuokaan ja paista noin 25-30min kunnes kypsiä ja meheviä
Lämmin rosmariinitomaattisalaatti
1 rasia kirsikka- tai terttutomaatteja puolitettuina
1rkl silputtuja rosmariininlehtiä
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 rkl oliiviöljyä
iso nippu vuonankaalisalaattia
1 ruukku vesikrassia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
1 pussi pakasteherneitä sulatettuina
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen
2. Yhdistä öljy, mausteet ja tomaatit ja paista 20min, valuta
3. Sekoita tomaatit ja herneet salaattisekoitukseen aivan viime hetkellä ennen tarjoilua; kastiketta ei tarvita koska tomaatit maustavat salaatin
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tulin vastavierailulle ja oi mitä kaikkia ihania juttuja täältä sinun blogistasi löytyy.:)
VastaaPoistaLisäilen sinut seurantaan ja linkitän blogiini :)