sunnuntai 9. toukokuuta 2010
Täytetyt pitaleivät
Kevyt vaihtoehto tortilloille, hampurilaisille ja pitakebabille.
Täytetyt pitaleivät
4 pitaleipää
Kurkkukastike:
1/2 kurkku raastettuna
2 dl kiinteää jogurttia
1 tl kuivattua minttua tai nippu tuoretta minttua silputtuna
2 valkosipulinkynttä raastettuna
hummusta (ohje)
450g kananpojan maustamattomia filesuikaleita
1 silputtu sipuli
1 rkl paprikajauhetta
1/2 rkl jauhettua korianteria
1 rkl kanafondia
1 rkl Nomu Moroccan rub -mausteseosta
romaine-salaatin lehtiä
1. Valmista kurkkukastike yhdistämällä aineet; laite jääkaappiin vetäytymään
2. Kuullota sipulit pannulla, lisää kanasuikaleet ja ruskista
3. Laske lämpöä, lisää mausteet ja hauduta hetki
4. Tarjoa hummuksen, salaatin ja kurkkukastikkeen kanssa pitaleivän täytteenä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti