sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Täytetyt pitaleivät


Kevyt vaihtoehto tortilloille, hampurilaisille ja pitakebabille.


Täytetyt pitaleivät

4 pitaleipää


Kurkkukastike:
1/2 kurkku raastettuna
2 dl kiinteää jogurttia 
1 tl kuivattua minttua tai nippu tuoretta minttua silputtuna
2 valkosipulinkynttä raastettuna


hummusta (ohje)


450g kananpojan maustamattomia filesuikaleita
1 silputtu sipuli
1 rkl paprikajauhetta
1/2 rkl jauhettua korianteria
1 rkl kanafondia
1 rkl Nomu Moroccan rub -mausteseosta


romaine-salaatin lehtiä


1. Valmista kurkkukastike yhdistämällä aineet; laite jääkaappiin vetäytymään
2. Kuullota sipulit pannulla, lisää kanasuikaleet ja ruskista
3. Laske lämpöä, lisää mausteet ja hauduta hetki
4. Tarjoa hummuksen, salaatin ja kurkkukastikkeen kanssa pitaleivän täytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti