lauantai 22. toukokuuta 2010

Keittokirjasuosikki: Rakkautta, oliiveja ja timjamia


"Rakkautta, oliiveja ja timjamia" on äiti-tytärtiimi Anna & Fanny Bergenströmin persoonallinen tuotos. Se yhdistää ruotsalaisen husmanskostin Välimeren aineksiin, ravitsemuksellisesti laadukkaisiin ruoka-ainevalintoihin ja raikkaisiin Kaakkois-Aasian ruokamuistoihin. Kirja olisi voinut monipuolisuudessaan olla aikamoinen sekametelisoppa, mutta huolimatta monista siitä edustetuista ruokakulttuureista läpileikkaus on yhtenäinen ja tuo olon, että tässä todella havainnollistetaan niitä ruokia joita yhdessä sukupiirissä oikeasti syödään. Fantastiset kuvat herättävät eloon tavallisemmankin oloiset reseptit. Monet ohjeet ovat hyvin kevyitä, mutta niissä on aina jokin juju joka saa unohtamaan, että tästähän puuttuu kerma ja voi... Pitkäaikainen keittokirjasuosikkini, jonka henki suorastaan pakottaa syömään hyvin ja fiksusti. Saatavilla edullisesti myös pehmeäkantisena versiona, suomeksi ja ruotsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti