perjantai 7. toukokuuta 2010
Helppo hummuksentapainen
Hummus on herkkua leivän tai korppujen päällä margariinin tai muun rasvalevitteen sijasta. Sitä voi myös maustaa monin tavoin. Sopii myös kasvispalojen, uunissa kuivattujen pitaleipäsuikaleiden tai perunalastujen kylkiäiseksi. Tällä ohjeella saat melko kiinteää hummusta, lisäämällä öljyä voit säätää koostumuksen haluamaksesi.
Helppo hummuksentapainen
2 prk GoGreen kikherneitä huuhdottuina
1 punainen chilipaprika pilkottuna
3/4 kiinalaista yksikyntistä valkosipulia pilkottuna
1/2-1 dl oliivi- tai muuta kasviöljyä
1/2 dl kuorimattomia seesaminsiemeniä
mustapippuria
3 rkl aurinkokuivattuja kirsikka- tai tavallisia tomaatteja ja 1 rkl öljyä tomaattipurkista
(ripaus merisuolaa)
1. Yhdistä aineet ja soseuta
2. Säilytä jääkaapissa ja tarjoa esim. täysjyväkorppujen kanssa
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tän täytyy olla ihan mahdottoman hyvää. Hummus ja aurinkokuivatut tomaatit... nam!
VastaaPoista