keskiviikko 12. toukokuuta 2010
Pastaa kuuman ja tulisen katkarapu-chili-rucolakastikkeen kanssa
Ohje on Anna ja Fanny Bergenströmin "Rakkautta, oliiveja ja timjamia" -keittokirjasta.
Pastaa kuuman ja tulisen katkarapu-chili-rucolakastikkeen kanssa
300g spagettia
500g kuorellisia katkarapuja
2+2 rkl oliiviöljyä
1 punainen paprika hienoksi suikaloituna
1 punainen chili hienonnettuna ja siemenet poistettuna
4 valkosipulinkynttä
1 sitruunan kuori raastettuna
merisuolarouhetta, vastarouhittua mustapippuria
1 reilu nippu rucolaa silputtuna
vastaraastettua parmesaania
1. Kuumenna pastavesi, pilko sillä aikaa ainekset ja kuori katkaravut
2. Kun vesi kiehuu, lisää 2 rkl oliiviöljyä veteen ja laita spagetti kiehumaan
3. Aloita samalla kastikkeen valmistus paistinpannulla: kuullota valkosipulia, chiliä ja paprikaa oliiviöljyssä noin 4-5 min kevyellä lämmöllä
4. Lisää suola ja pippuri
5. Valuta pasta, säästä noin 1dl keitinlientä
6. Lisää pastan joukkoon kattilaan chili-paprikaseos, karkaravut, 2 rkl oliiviöljyä, pastan keitinliemi, rucolasilppu ja sitruunankuoriraaste; sekoita
7. Nostele lautasille, lisää päälle parmesaania ja rouhittua mustapippuria
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tää ei voi olla muuta kun taivaallista! :)
VastaaPoistaOstin ensimmäistä kertaa rucolaa ja etsiskelin ohjetta lämpimään rucolakastikkeeseen. Tämä ohje vaikutti tosi herkulliselta ja sitä se olikin! Kiitos Ulla kun jaoit tämän! Tulen aivan varmasti tutustumaan muihinkin ohjeisiisi.
VastaaPoista