tiistai 9. maaliskuuta 2010

Serranokinkku-tomaattipasta


Serranokinkun puutteessa voit käyttää mitä tahansa muuta ilmakuivattua kinkkua; jos lähikaupan valikoima jättää sinut pulaan valitse esim. laadukas palvikinkku.

Serranokinkku-tomaattipasta

100g serranokinkkua suikaloituna
1 ruukku basilikaa
mustapippuria, merisuolaa rouhittuna
basilikamaustettua oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä raastettuna lastuiksi
1 rkl balsamicoa
1 prk kirsikkatomaatteja


kalamataoliiveja
tuorepastaa


1. Laita pastavesi kuumenemaan
2. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja kuullota siitä valkosipulit
3. Lisää kirsikkatomaatit kokonaisina, vähennä lämpöä ja paista kunnes alkavat halkeilla
4. Kun pastavesi kiehuu laita pastat veteen ja keitä ohjeen mukaan
5. Lisää serranokinkku, balsamico ja mausteet
6. Kun pasta on kypsää ota paistinpannu pois liedeltä ja lisää basilika
7. Tarjoa pastan ja kalamataoliivien kanssa 

1 kommentti:

  1. Voi miten herkullisen näköinen kuva! Harmi ettei näyttöä kannata nuolla! :D tämä menee kokeiluun!

    VastaaPoista