tiistai 1. maaliskuuta 2011

Yrtti-juustotäytteiset broilerfilerullat uunissa


Kuten monet parhaista kehitelmistä, syntyi tämäkin ruoka pikaisesti ideoiden ruokakauppaa kiertäessä. Kehtaa tarjota vieraillekin.


Yrtti-juustotäytteiset broilerfilerullat uunissa

4-6 broilerin ohutta uunifilettä (marinoimatonta)
1/2 rasiaa paahdettu chili -tuorejuustoa (Valio)
4 rkl parmesaaniraastetta
1/3 ruukku oreganoa silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
mustapippurirouhetta
rouhittua merisuolaa
1 prk säilyketomaatteja
2 rkl kasvisfondia
2 rkl kuivattua basilikaa
1 prk Valion 3 sipulin ruokakermaa


1. Lämmitä uuni 200 asteeseen
2. Soseuta tuorejuusto, yrttisilppu, parmesaani, valkosipuli täytteeksi 
3. Nuiji broilerfileet ohuiksi levyiksi ja pippuroi ja suolaa ne
4. Täyte fileet ja kääri ne rullalle. Aseta rullat sauma alaspäin pieneen uunivuokaan.
5. Yhdistä tomaatit (pilko niitä hieman jos ovat kovin isoja), kuivattu basilika, fondi ja ruokakerma ja valele rullat kastikkeella, kaada loppu kastike vuokaan fileiden ympärille (ideaalitilanne on, jos rullat melkein peittyvät)
6. Paista noin 35-40 min ja tarjoa riisin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti