lauantai 19. maaliskuuta 2011
Vesikrassi-punasipulipasta
Vesikrassi on maukas vaihtoehto pinaatille tai vaikkapa basilikalle - ja sopivat ne hyvin yhdessäkin käytettäväksi, kuten tämä pasta havainnollistaa. Vegaaniversio syntyy helposti korvaamalla kylmäsavuliha savutofulla.
Vesikrassi-punasipulipasta
1 prk kokonaisia säilyketomaatteja
3 punasipulia
2 rkl ruokosokeria
oliiviöljyä
50g kylmäsavulihaa
mustapippurirouhetta
rouhittua merisuolaa
1 rkl kasvisfondia
2 ruukkua vesikrassia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
parmesaaniraastetta
1. Karamellisoi punasipulirenkaat kuumennetussa oliiviöljyssä johon on lisätty sokeri
2. Lisää tomaatit, liha ja mausteet
3. Anna kastikkeen hautua sillä aikaa, kun keität pastan. Kaada valutettu, kypsä pasta pannulle ja sekoita kastike siihen. Lisää yrtit, sekoita ja tarjoa samantien.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti