sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Texmexsalaatti


Texmexiä voi keventää muuttamalla tacoaterian ruokaisaksi salaatiksi. Säilyy hyvin ja jopa mehevöityy jääkaapissa yön yli. Kastike kannattaa tosin tarjota erikseen etteivät salaatinlehdet vety ja jokainen voi itse päättää sopivan tulisuusasteen.

Texmexsalaatti

3 kourallista kevyesti suolattuja nachoja murennettuna
1 avocado pilkottuna
3 isoa tomaattia pilkottuna
3 porkkanaa karkeana raasteena
2 ruukkua frisee- tai jääsalaattia pieneksi revittynä
1/2 kurkku pilkottuna
1 paprika pilkottuna
1 prk keitettyjä kidneypapuja huuhdottuna


Kastike:
1 prk kevytkermaviiliä
1 prk mediumtulista salsaa
mustapippuria
3 rkl limemehua


Tarjoiluun:
juustoraastetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti