sunnuntai 6. maaliskuuta 2011
Texmexsalaatti
Texmexiä voi keventää muuttamalla tacoaterian ruokaisaksi salaatiksi. Säilyy hyvin ja jopa mehevöityy jääkaapissa yön yli. Kastike kannattaa tosin tarjota erikseen etteivät salaatinlehdet vety ja jokainen voi itse päättää sopivan tulisuusasteen.
Texmexsalaatti
3 kourallista kevyesti suolattuja nachoja murennettuna
1 avocado pilkottuna
3 isoa tomaattia pilkottuna
3 porkkanaa karkeana raasteena
2 ruukkua frisee- tai jääsalaattia pieneksi revittynä
1/2 kurkku pilkottuna
1 paprika pilkottuna
1 prk keitettyjä kidneypapuja huuhdottuna
Kastike:
1 prk kevytkermaviiliä
1 prk mediumtulista salsaa
mustapippuria
3 rkl limemehua
Tarjoiluun:
juustoraastetta
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti