keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joululahjavinkkejä keittiöihmeille

Onko ruokaa rakastavan ystävän, vaimon, aviomiehen tai muun keittiöintoisen läheisen lahja hakusessa? Tässä kolme täsmävinkkiä kyökkihirmujen lahjasukan täytteeksi.

Koko vuoden iloksi: Glorian ruoka & viini -lehden vuosikerta
Mikä? Suomen ruokalehtien ykkönen (ainakin Safkaseireenin mielestä). Raikkaita, monipuolisia ideoita; lähiruoan puolesta ja tavallisellekin kotikokille ymmärrettävästi.
Mistä? Sanoma Magazinesin asiakaspalvelu
Paljonko? 64 euroa per vuosikerta


Tiedostavalle: Mats-Eric Nilssonin kirja "Aitoa ruokaa" 
Mikä? Ruokajournalisti Nilsson on kirjoittanut jatkoa menetyskirjalleen "Petos lautasella". Kirja on oiva opas terveellisempiin ja luonnollisempiin arjen ruokavalintoihin ja melkomoinen paljastuskirja, joka osaa kertoa muun muassa että Pirkka guacamole sisältää avocadoa alle prosentin ja että kasvattamossa varttuneille kirjolohille syötetään väriaineita, koska peruskuluttaja vierastaa villilohen hailakampaa lihanväriä...
Mistä? Kaikki kirjakaupat taitavat tällä hetkellä myydä tätä vasta suomennettua uutuutta. Akateeminen kirjakauppa tarjoaa joulukirjatilaukset postikuluitta 19.12. asti
Paljonko? Noin 22 euroa


Luksusta kaipaavalle: Moet & Chandon Nectar Imperial
Mikä? Puolimakea shampanja, josta pitää moni sellainenkin joka vierastaa keskivertoshampanjan kuivuutta. Olen melkoinen aloittelija viineissä, mutta aloittelijankaan ei tämän herkun ja 7 euron perusvappukuoharin suurta eroa ole vaikea huomata.
Mistä? Alkon tilausvalikoimaa, hyvällä tuurilla voi löytyä isompien tai viinikeskeisempien Alkon myymälöiden hyllystäkin. Ainakin Turun Stockmannin Alkosta löytyy useampia pulloja tällä hetkellä.
Paljonko? Noin 43 euroa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti