Tällä kertaa vaikutteita on otettu Ranskasta. Jälkiruokana oleva Vadelma-miroire -kakku (nimi tulee peiliä tarkoittavasta sanasta viitaten kakun pinnalle tulevaan kuultavaan hyytelökerrokseen) on vaativimpia leivonnaisia joita olen tehnyt, osasyynä mousseosion vaatima vesihauteessa tehtävä pohja. Resepti tulee blogiin lähiviikkoina, kuten muutkin puuttuvat reseptit. Simpukkaliemeen käytin tällä kertaa salottisipulia ja lisäsin timjamia jättäen valkosipulin pois.
Safkaseireenin äitienpäivämenu
Moules mariniere eli sinisimpukat valkoviiniliemessä
Itseleivottu tuore patonki ja persilja-valkosipulivoi
Ulkofilepihvi salottisipuleilla ja dijonsinapilla
Uunissa glaseeratut fenkoli- ja punasipulilohkot
Päärynä-rucola-basilikasalaatti
Vadelma-miroire
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti