keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Salaatti avocadosta, mangosta ja paistetuista katkaravuista


Tämä hurmaavan raikas ohje on Henri Alénin käsialaa, julkaistu äskettäin Kotivinkki-lehdessä. Oliivit jätin tällä kertaa pois. Käytin 2 ruukkua salaatteja vuonankaalin lisäksi.

Salaatti avocadosta, mangosta ja paistetuista katkaravuista

1 kypsä avocado pilkottuna
1 kypsä mango pilkottuna
200g katkarapuja
pala kurkkua
10 kirsikkatomaattia pilkottuna
1 dl mustia oliiveja renkaina
3 rkl sitruunamehua
salaatteja (esim. jää-, tammenlehvä- tai lollorosso)
1 rasia vuonankaalia
1 ruukku basilikaa
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä


1. Yhdistä aineet katkarapuja lukuun ottamatta
2. Mausta öljyllä, suolalla, sitruunalla ja pippurilla
3. Valuta katkaravut ja paista ne pikaisesti kuumalla pannulla ja lusikoi ne salaatin päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti