torstai 24. marraskuuta 2011

Helppoa pikkusuolaista illanistujaisiin


Nachot ovat mainiota pikkusuolaista juhliin - ja helppoja valmistaa mehevänä uunikuorrutettunakin versiona. Lopussa muitakin vinkkejä pikkujoulujen pikkusuolaisiksi.

Uunissa kuorrutetut nachot

100g juustoraastetta
200g naudan jauhelihaa
100g vihreitä papuja pilkottuina
3 sipulia
1 prk kermaviiliä
mustapippuria rouhittuna
cayennepippurijauhetta
oreganoa
kuivattua korianteria
rouhittua merisuolaa
300g nachoja


Salaatti:
2 rasiaa kirsikkatomaatteja paloiteltuina
1 ruukku silputtua korianteria
2 avocadoa pieneksi kuutioituna
mustapippuria
oliiviöljyä


Tarjoiluun:
salsaa

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen
2. Paista jauheliha, pavut ja sipulit maustaen cayennepippurilla, oreganolla, korianterilla, suolalla ja mustapippurilla
3. Levitä nachot tasaisesti uunipellille
4. Ripottele päälle jauhelihaseos, kermaviili ja juustoraaste
5. Kuorruta uunissa noin 10-12min
6. Tarjoa salsan ja tomaatti-avocadosalaatin kanssa


Muita helppoja suolaisia pikkuherkkuja juhliin:
Calzone mozzarella-kinkkutäytteellä
Cheddar-pekaanipähkinäkeksit
Maissi-chilimuffinssit
Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti