sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Mukavia tuoteuutuuksia


Jos liikut silakka- tai muilla markkinoilla ja bongaat sieltä brittiläisiä astioita ja säilykkeitä myyvän äijäporukan - hyökkää välittömästi ostoksille! Kyseinen pulju nimittäin myy Cherry Tree -sarjan säilykkeitä jotka ovat fantastisia. Cherry Treellä on kyllä nettikauppa mutta Suomeen eivät vielä toimita joten ainoa mahdollisuus päästä näihin käsiksi lienee markkinoilla käyminen. Ainakin Turun silakkamarkkinoilla ovat uskollisesti viime vuosina vierailleet. Yllä nyt ensi kertaa ostamani Passion Curd jota emme vielä ole kokeilleet, alempana taasen Spicy Tomato & Caramelized Onion Chutney joka vei kielen mennessään; tyhjensimme purkin vähän yli viikossa, paljon parempaa kuin ketsuppi. Sitä ajattelin ensi kerralla hamstrata ainakin viisi purkkia.Alla olevassa kuvassa on lähikaupan uutuus: ei nyt varsinaisesti lähilihaa, mutta hieman pienemmän tuottajaporukan laadukasta paistijauhelihaa, jonka alkuperän voi itse kukin helposti pakkauksen ja nettisivujen avulla jäljittää. Vastaavia broilertuotteita on myös näkynyt. Hyvään suuntaan ollaan menossa! Liha on sekä tuotettu että teurastettu Suomessa.

3 kommenttia:

 1. Ruoka- ja viinimessuilla oli noita ja ostin just tuota passionia. Ainakin noin pikaisesti muutamia maisteltuna se oli parasta. Nyt vaan mietin, että mihin sen raaskisin käyttää. On se vaan niin hyvää!

  VastaaPoista
 2. Savolaisilta suurmarkkinoilta ostin saman merkin viikunahilloa ja valkosipulichutneytä, vielä on purkit avaamatta mutta hyviä olivat kun maistaisia antoivat.

  VastaaPoista
 3. Ajattelin kokeilla passion curdia jonkinlaiseen monikerroksiseen moussekakkuun jossa olisi passionosan ohella suklaamoussekerros.

  Luumukka: vinkkaa jos valkosipulichutney toimi, niin nappaan ensi kerralla sitäkin purkillisen matkaan kun myyjiin törmään :)

  VastaaPoista