Paras tulos syntyy tuoreesta, ei aivan soseeksi jauhetusta kalasta, mutta aivan kelpo lopputulos on aikaansaatavissa esimerkiksi pakasteseistä tai pakastetusta turskasta.
Thaikalapihvit ja pähkinäsalaatti
Kalapihvit:
800g vaaleaa kalaa
1 tlk käyttövalmiina valkoisia papuja huuhdottuna
1,5 rkl punaista thaicurrytahnaa
6 cm pala tuoretta inkivääriä
1 pieni tuore miedohko chili pestynä
2 rkl soijakastiketta
suolaa
mustapippurirouhetta
1. Yhdistä aineet ja soseuta tahnaksi
2. Muotoile litteiksi pihveiksi ja paista rapeiksi öljyssä paistinpannulla
Salaatti:
60g cashewpähkinöitä (suolattomia)
1 purjo hienonnettuna
1 kerä sileälehtistä salaattia
1/2 kurkku pilkottuna
Tarjoiluun: sweet chili saucea
kuulostaapa herkulliselta!
VastaaPoista