lauantai 3. syyskuuta 2011

Thaikalapihvit ja pähkinäsalaatti


Paras tulos syntyy tuoreesta, ei aivan soseeksi jauhetusta kalasta, mutta aivan kelpo lopputulos on aikaansaatavissa esimerkiksi pakasteseistä tai pakastetusta turskasta.

Thaikalapihvit ja pähkinäsalaatti


Kalapihvit:
800g vaaleaa kalaa
1 tlk käyttövalmiina valkoisia papuja huuhdottuna
1,5 rkl punaista thaicurrytahnaa
6 cm pala tuoretta inkivääriä
1 pieni tuore miedohko chili pestynä
2 rkl soijakastiketta

suolaa
mustapippurirouhetta

1. Yhdistä aineet ja soseuta tahnaksi
2. Muotoile litteiksi pihveiksi ja paista rapeiksi öljyssä paistinpannulla

Salaatti:
60g cashewpähkinöitä (suolattomia)
1 purjo hienonnettuna
1 kerä sileälehtistä salaattia
1/2 kurkku pilkottuna

Tarjoiluun: sweet chili saucea


1 kommentti: