sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Porkkana-linssikeitto ja persiljajogurtti



Porkkana-linssikeitto ja persiljajogurtti

1 tl jauhettua korianteria
5 kierrosta mustapippuria myllystä
1 tl chilijauhetta
1/2 tl kurkumaa jauhettuna
4 rkl kasviöljyä
2 sipulia silputtuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1,4l vettä
1 lihaliemikuutio
2 prk/tlk punaisia linssejä
2 prk tomaattimurskaa
5 porkkanaa paloiteltuina
1/2 ruukkua tuoretta basilikaa hienonnettuna


1. Kuumenna öljy ja lisää sipulit ja mausteet, paista noin 3min
2. Lisää loput ainekset ja hauduta, kunnes porkkanapalat ovat kypsiä


Persiljajogurtti:
mustapippuria rouhittuna
ripaus suolaa
1 ruukku persiljaa
2 dl maustamatonta jogurttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti