tiistai 6. syyskuuta 2011

Uruguaylainen uunipata


Tämä yrttisen mehevä pata on muunnos kirjan "Creative Cooking - South America" argentiinalais-uruguaylaisesta ohjeesta "Baked lamb cutlets".

Uruguaylainen uunipata

1kg naudan paistisuikaleita
3 paprikaa paloiteltuna
1 prk Pirkka Marinoituja munakoisoviipaleita valutettuna
3 valkosipulinkynttä silputtuna
2,5 dl valkoviiniä
3 rkl tomaattipyreetä
3 rkl silputtuja rosmariininlehtiä
1tl kuivattua oreganoa
1/2 dl oliiviöljyä
5-6 kevätsipulinvartta silputtuna
2 pientä mietoa punaista chiliä siivutettuna
suolaa
mustapippuria


1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Hauduta uunissa noin 30min tai kunnes kypsää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti