Tästä blogista löytyy kaksi macaronperusohjetta, suosittelen kuumamarenkiversiota. Mantelijauheena olen käyttänyt Dr Oetkerin kuoretonta versiota, välillä tuntuu että kaipaisi jotakin vieläkin hienommaksi jauhettua laatua; Oetker on välillä haasteellinen pursottaessa jos osuu sattuma tielle. Jos jollakin lukijalla on antaa vinkkiä mahdollisimman optimaalisesta mantelijauhemerkistä niin olisin hyvin kiitollinen. Ylläolevassa kuvassa täytteenä on mansikkamarmeladia, alempana olevassa kuvassa tämän ohjeen jogurtti-tuorejuusto-mansikkatäytettä.
Mansikka-kardemummamacaronit
1 erä macaronpuolikkaita, mausteenaan 1 tl kardemummajauhetta ja punaista elintarvikeväriä
Täyte:
1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
2 rkl bulgarianjogurttia
100g maustamatonta tuorejuustoa
4 rkl mansikkamarmeladia
1. Valmista macaronit
2. Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja yhdistämällä se muihin täyteaineisiin
3. Täytä jäähtyneet macaronit laittamalla 1/2 tl täytettä yhdelle puolikkaalle ja nostamalla toinen puolikas katoksi päälle
Mantelijauhe joka mielestäni näyttää paketissa hyvin hienojakoiselta on Meiran mantelijauhe. Kannattaa S-ryhmän kaupoissa verrata siihen mitänyt käytät, itse en vielä ole macaroneja kokeillutkaan.
VastaaPoistaKiitos vinkistä, täytyypä etsiä tuota Meiraa ja kokeilla.
VastaaPoista