perjantai 11. kesäkuuta 2010

Minikokoiset jalapeno-maissimuffinssit


Samaa taikinaa käyttämällä voi paistaa myös normaalikokoisia muffinsseja. Ohje on muunnelma Suzie Smithin kirjan Muffinssit reseptistä.


Minikokoiset jalapeno-maissimuffinssit


155g maissijauhoja
155g vehnäjauhoja
50g sokeria
1 rkl leivinjauhetta
suolaa
2,5 dl piimää
70g öljyä
1 muna
2 punaista jalapenoa siemenet poistettuina ja suikaloituina
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja


1. Yhdistä öljy, jalapenot, tomaatit ja soseuta karkeaksi
2. Lisää piimä, muna ja suola
3. Yhdistä leivinjauhe ja jauhot ja lisää taikinaan
4. Nostele öljyttyihin vuokiin
5. Paista 180 asteessa noin 12min jos käytät minivuokia, 20min jos käytät normaalikokoisia vuokia


Koristepursotukseen:
100g maustamatonta tuorejuustoa

1 kommentti:

  1. Wau...näitä pitää kokeilla- Jalopenon taidan kuitenkin korvata Hungarian hot cherryllä.

    VastaaPoista