tiistai 22. kesäkuuta 2010

Härkä-kasvismunakas salaattipedillä


Karppaajallekin sopivaa, nopeaa ja värikästä arki-illallista. Lakto-ovovegetaristi voi vaihtaa härän tofuun tai papuihin.

Härkä-kasvismunakas salaattipedillä


1/2 rasiaa kirsikkatomaatteja halkaistuina
pieni salaattikerä
6 siivua kylmäsavuhärkää
1/2 ruukku basilikaa
chiliöljyä
vastaraastettua parmesaania
paprikajauhetta
mustapippuria
6 munaa
6 rkl maitoa
balsamicoa
5 marinoitua valkosipulinkynttä
tilkka kasviöljyä


1. Yhdistä pieneksi revityt basilikanlehdet, tilkka öljyä, valkosipulit silputtuna, mustapippuria ja loraus balsamicoa ja jätä marinoitumaan
2. Vatkaa yhteen munat, maito, ripaus paprikajauhetta ja mustapippuria
3. Kuumenna pannulla pieni tilkka öljyä
4. Kaada munakasseos pannulla ja vähennä lämpöä; anna hyytyä
5. Kun sisus alkaa olla melko hyytynyt, asettele härkäviipaleet puolelle pannun munakaspinta-alasta ja sirottele basilika-tomaattiseos härkäsiivujen päälle
6. Käännä tyhjä puoli munakasta täytteen päälle
6. Anna hyytyä vielä hetken
7. Levitä salaatinlehtiä lautaselle, ripottele päälle parmesaania ja minimaalinen määrä chiliöljyä; asettele munakaspalanen salaattiperille



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti