sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Viikuna-briesalaatti


Ruokaisa salaatti illanistujaisiin. Myös murustettu vuohenjuusto varmaankin toimisi tässä. Sinihomejuusto ei ehkä niinkään, se hautaa alleen vienon viikunanmaun.

Viikuna-briesalaatti

100g brietä paloiteltuna
4 viikunaa paloiteltuna
2 kovaksi keitettyä munaa pilkottuna
3 rkl pinjansiemeniä
1 ruukku punaista salanovaa pestynä ja revittynä silpuksi
1 ruukku romainesalaattia pestynä ja revittynä silpuksi
1 rasia kirsikkatomaatteja huuhdottuina ja puolitettuina


Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus ruokosokeria
1 rkl balsamicoa
rouhittua mustapippuria


1. Valmista kastike
2. Yhdistä salaattiaineet kulhossa ja sekoita sitten kastike huolellisesti mukaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti