sunnuntai 12. kesäkuuta 2011
Viikuna-briesalaatti
Ruokaisa salaatti illanistujaisiin. Myös murustettu vuohenjuusto varmaankin toimisi tässä. Sinihomejuusto ei ehkä niinkään, se hautaa alleen vienon viikunanmaun.
Viikuna-briesalaatti
100g brietä paloiteltuna
4 viikunaa paloiteltuna
2 kovaksi keitettyä munaa pilkottuna
3 rkl pinjansiemeniä
1 ruukku punaista salanovaa pestynä ja revittynä silpuksi
1 ruukku romainesalaattia pestynä ja revittynä silpuksi
1 rasia kirsikkatomaatteja huuhdottuina ja puolitettuina
Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus ruokosokeria
1 rkl balsamicoa
rouhittua mustapippuria
1. Valmista kastike
2. Yhdistä salaattiaineet kulhossa ja sekoita sitten kastike huolellisesti mukaan
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti