perjantai 23. huhtikuuta 2010

Parsaa parmesaanilla ja kananmunalla


Kauppoihin on alkanut ilmestyä nippukaupalla unkarilaista parsaa. Pehmeän ja hienon makuinen parsa kaipaa kaverikseen jotakin pientä lisähöystettä, täytyy vain varoa ettei hautaa sen omaa aromia. Kananmuna sopii parsan lisäkkeeksi hyvin.


Parsaa parmesaanilla ja kananmunalla


nippu parsaa keitettynä (katkaise napsauttamalla kuivat tyvet pois; keittoaika vaihtelee parsan paksuuden ja tuoreuden mukaan)
basilikaöljyä
3 munaa kokkeliksi paistettuna ja mustapippurilla ja merisuolalla maustettuna
juuri raastettua parmesaania
vastarouhittua mustapippuria


1. Keitä parsa ja valmista munakokkeli
2. Asettele parsat lautaselle, päälle kananmunaa siroteltuna
3. Viimeistele öljyllä, pippurilla ja parmesaaniraasteella/lastuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti