torstai 8. joulukuuta 2011

Kotitekoinen salsa


Kotitekoisen salsan tekeminen on helppoa - maun saaminen juuri oikeanlaiseksi taas vaatii melko tarkkaa maistelua&maustelua. Lopputulos voi kuitenkin tuoreudessaan voittaa kaupan valmistuotteet. Ohje on muunnelma useista eri lähteistä.

Kotitekoinen salsa

5 pienehköä mehevää tomaattia pilkottuna
2 pientä tuoretta chiliä viipaloituna siemenineen
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä
2 rkl limemehua
1 rkl paprikajauhetta
1 tl cayennepippuria
70g tomaattipyreetä
2 rkl balsamicoetikkaa
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria


1. Soseuta tomaatit, chilit ja sipulit sattumaiseksi pikkelsimäiseksi seokseksi
2. Lisää mausteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti