lauantai 29. lokakuuta 2011

Yrttiset lampaankyljykset uunissa


Sain lahjoituksena ihanaa luomulammasta - ongelmana vain oli, että kyljykset olivat pitkänä rivinä eli ne piti itse irrottaa toisistaan. Eikun vasaroimaan. Oli vaivan arvoista!

Yrttiset lampaankyljykset uunissa


1 ruukku rucolaa
1 ruukku timjamia
2 tl valkosipulimurskaa/tahnaa
1/2 tl sambal oelek-chilitahnaa tai muuta chilitahnaa
vastarouhittua mustapippuria
0,75dl oliiviöljyä
rouhittua merisuolaa
12-14 lampaankyljystä


1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen
2. Soseuta yhteen mausteet ja öljy timjamia lukuun ottamatta
3. Sekoita mausteseokseen oksistaan irtirevityt, silputut timjamit
4. Hiero kyljykset huolellisesti maustesekoituksella ja asettele ne öljyttyyn uunivuokaan
5. Paista uunin keskitasolla noin 45min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti