keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Älä unohda minua 3/10 - purjo


Purjo eli purjosipuli on klassinen keittomauste. Se pärjää kuitenkim yksinäänkin tavallista keltasipulia miedomman, varsin helposti tunnistettavan makunsa ansiosta. Purjo on myös varsin keväisen kauniin näköistä. Mainio kumppani kalalle. Jossakin kaappieni kätköissä on kauniinnäköinen purjoterriiniohje jota on joskus vielä kokeiltava...

Broilerfileet ja purjomuhennos

2-3 ohutta broilerfilettä per syöjä
suolaa
mustapippuria


1 purjo suikaloituna
1 prk Valio kolmen juuston ruokakermaa
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria


1. Kuullota purjo öljyssä
2. Lisää mausteet ja ruokakerma ja hauduta pehmeäksi
3. Paista broilerfileet ensin kuumalla pannulla pintaa ruskistaen, sitten alemmassa lämmössä kypsäksi; mausta molemmat puolet suolalla ja pippurilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti