sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Aprikoosi-hasselpähkinäbrowniet


Tämä on hedelmäinen muunnelma vakibrowniereseptistäni. Tuloksena näillä ainemäärillä on 1 tavallinen uunipellillinen; jos haluat käyttää varsinaista pientä browniepeltiä, vähennä ainemäärät kolmasosaan.

Aprikoosi-hasselpähkinäbrowniet

6 munaa
6 dl sokeria
1/2 tl bourbonvaniljajauhetta
150g hasselpähkinärouhetta
150g silputtuja kuivattuja aprikooseja
200g suklaata
300g rasvaa
6 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 tl jauhettua inkivääriä


1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
2. Laita suklaa ja rasva kattilaan ja sulata tasaiseksi sekoittaen koko ajan
3. Lisää muut aineet ja kaada leivinpaperoidulle pellille
4. Paista noin 30-40min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti