keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Aasialaishenkinen paahtopaistisalaatti


Etenkin Thaimaasta löytyy runsaasti ruokaisia salaattiohjeita, joissa proteiininlähteenä toimii paistityyppinen naudanliha. Tähän salaattiin lisäsin pientä aasialaisvivahdetta.

Aasialaishenkinen paahtopaistisalaatti

300g kylmää paahtopaistia pieneksi suikaloituna
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
1 ruukku rucolaa
1 ruukku vesikrassia
2 pientä friseesalaatinpäätä
1 kerä sileälehtistä keräsalaattia
200g kotijuustoa kuutioituna
1 porkkana raastettuna
2 dl mungpavun ituja
2 rkl seesaminsiemeniä
2 rkl öljysäilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja silputtuna
1 tl mustapippurirouhetta
ripaus rouhittua merisuolaa


Kastike:
4 rkl kermaviiliä
1 rkl sweet chili saucea
1/2 rkl mietoa sinappia 
1 tl limettimehua
1 tl viinietikkaa (esim. omena)
2 rkl oliiviöljyä (esim. basilikamaustettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti