Tämän salaatin loin kaverin polttareihin, kun muilta järjestelyihin osallistuneilta tuli toive kana-pastasalaatista täytettyjen patonkien kaveriksi.
Kana-pasta-artisokkasalaatti
Paistetut broilerpalat:
500g broilerfileitä suikaloituna
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl jauhettua mustapippuria
kasviöljyä paistamiseen
ripaus suolaa
Muut salaatin ainekset:
1 prk öljyyn säilöttyä artisokkaa pilkottuna
250g pennepastaa keitettynä
nippu sipulin vihreitä varsia silputtuna
1 rasia kirsikkatomaatteja huuhdottuna ja puolitettuina
70g parmesaanilastuja
1 puska jääsalaattia tai muuta ryhtinsä säilyttävää lehtisalaattia silpuksi revittynä
Kastike:
3 rkl pilkottuna aurinkokuivattua tomaattia
4 marinoitua valkosipulinkynttä
1/2 tl rouhittua mustapippuria
6 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl dijonsinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti