keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kana-pasta-artisokkasalaatti


Tämän salaatin loin kaverin polttareihin, kun muilta järjestelyihin osallistuneilta tuli toive kana-pastasalaatista täytettyjen patonkien kaveriksi.

Kana-pasta-artisokkasalaatti

Paistetut broilerpalat:
500g broilerfileitä suikaloituna
1 tl kuivattua basilikaa
0,5 tl jauhettua mustapippuria
kasviöljyä paistamiseen
ripaus suolaa

Muut salaatin ainekset:

1 prk öljyyn säilöttyä artisokkaa pilkottuna
250g pennepastaa keitettynä
nippu sipulin vihreitä varsia silputtuna
1 rasia kirsikkatomaatteja huuhdottuna ja puolitettuina
70g parmesaanilastuja
1 puska jääsalaattia tai muuta ryhtinsä säilyttävää lehtisalaattia silpuksi revittynä


Kastike:
3 rkl pilkottuna aurinkokuivattua tomaattia
4 marinoitua valkosipulinkynttä
1/2 tl rouhittua mustapippuria
6 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl dijonsinappia
1 rkl juoksevaa hunajaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti