lauantai 16. elokuuta 2014
Moussekakku kesän marjoista
Tähän sopivat yhtä hyvin tuoreet kuin pakastetutkin marjat. Koristeluun toki ovat loppukesän tuoreet marjat se ihanin vaihtoehto. Kakku on varsin helppo- ja nopeatekoinen.
Moussekakku kesän marjoista
Pohja:
250g digestivemurusia
0.5-1dl ruokaöljyä
Täyte:
1 prk Flora Vanillaa vaahdotettuna
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
5 dl marjoja soseutettuna (kuvan kakussa on 2/3 mansikoita ja 1/3 mustikoita)
7 liivatelehteä
Päälle:
3 dl marjoja (kuvan kakussa on mustaherukoita ja vadelmia)
1. Valmista pohja ja painele se reunoilta leivinpaperilla tai piirtoheitin/kakkukalvolla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle
2. Sekoita yhteen marjasose, sokeri ja tuorejuusto
3. Liota liivatteet pehmeiksi kylmässä vedessä ja liota ne sitten kuumaan vesitilkkaan; lisää heti vatkaten tuorejuustoseokseen
4. Yhdistä Vanillavaahtoon ja kaada pohjan päälle
5. Anna hyytyä yön yli jääkaapissa
6. Koristele marjoilla juuri ennen tarjoilua ennen kuin irrotat reunat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti