torstai 30. elokuuta 2012

Kantarelli-saksanpähkinä-timjamicannellonit


Syksyn sienisadon hyödyntämiseen sopivat hyvin nämä pähkinän rikastamalla sienitahnalla täytetyt cannellonit.

Kantarelli-saksanpähkinä-timjamicannellonit

Täyte:
noin litra tuoreita kantarelleja perattuna
2 sipulia silputtuna
tilkka öljyä paistamiseen
2 rkl kasvisfondia
1/2 prk valkosipuli-yrttifraichea
50g saksanpähkinää
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa

Kastike:
1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
75g parmesaaniraastetta
kourallinen tuoretta timjamia silputtuna
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
(kourallinen kuivattuja suppilovahveroita)

15-20 esikeitettyä cannelloniputkea

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
2. Valmista täyte: ruskista sienet ja sipuli öljyssä paistinpannulla, siirrä lämmönkestävään kulhoon, lisää muut täyteaineet ja soseuta tahnaksi
3. Täytä cannelloniputket esim. pursotinpussin avulla ja lado ne pieneen uunivuokaan
4. Valmista kastike sekoittamalla aineet ja levitä kastike vuokaan, varmista että cannelloniputkien allakin on kastiketta jotteivät ne pala pohjasta kiinni vuokaan
5. Paista uunissa noin 20-30min

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa todella hyvälle ohjeelle. Minun pitäisi kokata pois kaikkia aasialaisia tuotteita kaapista, mutta aina vaan löytyy hyvä italiaisia =)

    VastaaPoista
  2. Voi nam! Tämä on kivan erilaisen ja herkullisen kuuloinen ruoka.

    VastaaPoista