perjantai 5. marraskuuta 2010

Kurpitsansiemen-rucolapesto


Muitakin siemeniä kuin pinjansiemeniä voi hyvin kokeilla pestopohjaksi. Kurpitsansiementen oma maku on sopivan paahteisen makea tähän käyttöön.

Kurpitsansiemen-rucolapesto

0,75dl kurpitsansiemeniä
1 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
merisuolaa
mustapippurirouhetta
50g parmesaania
2 ruukkua basilikaa
1 ruukku rucolaa


1. Jauha kurpitsansiemenet tahnaksi
2. Lisää muut aineet ja hienonna monitoimikoneella tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi
3. Tarjoa pastan, vastarouhitun mustapippurin ja parmesaanilastujen kanssa

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä. Paljonko laitoit kurpitsansiemeniä?

    VastaaPoista
  2. Lisäsin kurpitsansiemenmäärän reseptiin, kiitos vinkkauksesta puutteen suhteen :)

    VastaaPoista