Muitakin siemeniä kuin pinjansiemeniä voi hyvin kokeilla pestopohjaksi. Kurpitsansiementen oma maku on sopivan paahteisen makea tähän käyttöön.
Kurpitsansiemen-rucolapesto
0,75dl kurpitsansiemeniä
1 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
merisuolaa
mustapippurirouhetta
50g parmesaania
2 ruukkua basilikaa
1 ruukku rucolaa
1. Jauha kurpitsansiemenet tahnaksi
2. Lisää muut aineet ja hienonna monitoimikoneella tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi
3. Tarjoa pastan, vastarouhitun mustapippurin ja parmesaanilastujen kanssa
Vaikuttaa hyvältä. Paljonko laitoit kurpitsansiemeniä?
VastaaPoistaLisäsin kurpitsansiemenmäärän reseptiin, kiitos vinkkauksesta puutteen suhteen :)
VastaaPoista