tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kesäinen lohisalaatti




Lohi ja mansikat toimivat yllättävän hyvin yhdessä: mansikan pieni kirpeys ja lohen korkea rasvapitoisuus täydentävät toisiaan.

Kesäinen lohisalaatti

lehtisalaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja paloiteltuna
pyrstöpala merilohta uunissa paistettuna ja pilkottuna
12 mansikkaa puolitettuina
6 marinoitua paprikapalaa pilkottuna
kourallinen kurpitsansiemeniä paahdettuna
tuoreita sipulinvarsia pilkottuna

Kastike:
3 rkl avocadoöljyä
1 rkl vaaleaa balsamicoa
ripaus suolaa
ripaus sokeria
rouhittua mustapippuria

Anna lohen jäähtyä hetki ennen salaattiin lisäämistä. Marinoitujen paprikojen sijasta voit käyttää muita marinoituja vastaavia kasviksia tai tuoretta paprikaa. Kurpitsansiemenet voi paahtaa kuivalla, kuumalla paistinpannulla tai lisätä paahtamattominakin salaattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti