keskiviikko 22. elokuuta 2012
Viljattomat raparperi-inkiväärimuffinssit
Jyttejauhot ovat gluteeniton, viljaton jauhoseos jonka leipomisominaisuudet ovat oikein mainiot. Saatavilla on vaaleaa ja tummaa seosta. Niitä käytetään 2/3 ohjeen vaatimasta vehnäjauhomäärästä. Raparperi-inkiväärihillokkeen voi korvata millä tahansa muullakin hillolla tai marmeladilla.
Viljattomat raparperi-inkiväärimuffinssit
90g voita
160g sokeria
2 munaa
1,7 dl maitoa
200g vaaleita jyttejauhoja
0,75 rkl leivinjauhetta
170g raparperi-inkiväärihilloketta
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen
2. Voitele muffinssipelti
3. Vatkaa aineet yhteen
4. Paista 20-25min kunnes tikkuun ei tartu taikinaan upottaessa mitään
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti