torstai 30. elokuuta 2012
Kantarelli-saksanpähkinä-timjamicannellonit
Syksyn sienisadon hyödyntämiseen sopivat hyvin nämä pähkinän rikastamalla sienitahnalla täytetyt cannellonit.
Kantarelli-saksanpähkinä-timjamicannellonit
Täyte:
noin litra tuoreita kantarelleja perattuna
2 sipulia silputtuna
tilkka öljyä paistamiseen
2 rkl kasvisfondia
1/2 prk valkosipuli-yrttifraichea
50g saksanpähkinää
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
Kastike:
1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
2 dl ruokakermaa
75g parmesaaniraastetta
kourallinen tuoretta timjamia silputtuna
rouhittua mustapippuria
rouhittua merisuolaa
(kourallinen kuivattuja suppilovahveroita)
15-20 esikeitettyä cannelloniputkea
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
2. Valmista täyte: ruskista sienet ja sipuli öljyssä paistinpannulla, siirrä lämmönkestävään kulhoon, lisää muut täyteaineet ja soseuta tahnaksi
3. Täytä cannelloniputket esim. pursotinpussin avulla ja lado ne pieneen uunivuokaan
4. Valmista kastike sekoittamalla aineet ja levitä kastike vuokaan, varmista että cannelloniputkien allakin on kastiketta jotteivät ne pala pohjasta kiinni vuokaan
5. Paista uunissa noin 20-30min
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vaikuttaapa todella hyvälle ohjeelle. Minun pitäisi kokata pois kaikkia aasialaisia tuotteita kaapista, mutta aina vaan löytyy hyvä italiaisia =)
VastaaPoistaVoi nam! Tämä on kivan erilaisen ja herkullisen kuuloinen ruoka.
VastaaPoista