tag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post2125622838645374445..comments2023-06-09T16:25:51.087+03:00Comments on Safkaseireeni: GiandujatryffelitUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post-22796484200076095322011-03-28T17:50:02.370+03:002011-03-28T17:50:02.370+03:00Noo, onhan tässä kyllä sekä öljyä, hasselpähkinäja...Noo, onhan tässä kyllä sekä öljyä, hasselpähkinäjauhetta (josta öljyn kanssa tulee tahnaa) että suklaata eli melko lähellä alkuperäistä ollaan. Katselin giandujan määritelmiä muutamasta paikasta, ja näyttää laventuneen viime vuosina kondiittorikielessä tarkoittamaan melkeinpä mita tahansa suklaan, pähkinöiden ja sokerin yhdistelmää. Alkuperäinen italialainen merkitys lienee juuri tuo Aleksin selostama.Ullahttps://www.blogger.com/profile/09381807359398263546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post-56135645435116204512011-03-28T16:21:40.626+03:002011-03-28T16:21:40.626+03:00tuo ei muuten ole oikeestaan giandujaa. gianduja o...tuo ei muuten ole oikeestaan giandujaa. gianduja on sellanen nougat tai praliini joka tehdään muussaamalla sokeria ja pähkinöitä öljyksi asti ja sekaan pistetään suklaata. aineet siis samat.aleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.com