tag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post1029767418893115127..comments2023-06-09T16:25:51.087+03:00Comments on Safkaseireeni: Suklaakuorrutetut suklaacupcaketUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post-46296527202018222782010-01-09T15:40:24.486+02:002010-01-09T15:40:24.486+02:00Totta puhut, Anonyymi! Itse olen vuosia jo käyttän...Totta puhut, Anonyymi! Itse olen vuosia jo käyttänyt teflonvuorattuja muffinssipeltejä aina, kun se on mahdollista. Käytin tässä kertakäyttöpaperivuokia, koska niitä sattui kaapissa olemaan ja halusin ekstravarmuutta koristeluvaiheeseen sillä, ettei cupcakeja tarvinnut irrottaa pelliltä. Aika monen keittokirjan cupcakekuvissa ko. leivonnaiset on jätetty omiin irtovuokiinsa. Tuo paperivuoissa paistaminen muffinssipellin sisällä kuulostaa fiksulta, pitääpä ruveta tekemään niin.Ullahttps://www.blogger.com/profile/09381807359398263546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7499138007924505595.post-69327883569762977752010-01-09T09:21:41.005+02:002010-01-09T09:21:41.005+02:00Oli sitten cupcakeja tai muffineita tai mitä vaan,...Oli sitten cupcakeja tai muffineita tai mitä vaan, niin itse olin tosi onnellinen aikoinaan kun sain ostettua halpahallista muffinssivuoan (12-reikäisen). Siihen asti sain aina ihmetellä, miksi muffinini valuvat pellille kun paperivuoka ei pitänyt niitä koossa. Mutta kun peltisen vuoan 'vuoraa' ensin paperivuoilla ja sitten laittaa taikinan, niin johan alkoi kotonakin syntyä yhtä hienoja muffineita kuin kahvilassa konsanaan.Anonymousnoreply@blogger.com